Tiimit

Optimin alaisuudessa toimii kahdeksan tiimiä, jotka kokoontuvat aina tarpeen mukaan. Tiimiläisyys on mukavaa vapaa-ajan toimintaa joka tuo sinulle uusien ystävien lisäksi myös ihan käytännön etuja: tiimiläinen on arvokas optimilainen ja kohtelu on sen mukaista. Alla löydät lyhyen kuvauksen kustakin tiimistä sekä tiimiläisistä.

Yrityssuhdetiimi

Yrityssuhdetiimi toimii yrityssuhdevastaavien johdolla linkkinä Optimin ja yritysten välillä. Tavoitteena on rakentaa molempia osapuolia hyödyntävää yhteistyötä. Tätä yhteistyötä tehdään jo valmiiden yhteistyökumppaneiden kanssa sekä lisäksi uusien organisaatioiden kanssa. Yrityssuhdetiimin tehtävä on mahdollistaa näiden suhteiden syntyminen.

Yrityssuhdetiimissä suunnitellaan erilaisia projekteja käytännön läheisesti sekä monipuolisesti. Tiimin tehtävä on mahdollistaa Optimilaisille väyliä eri organisaatioihin sekä tuoda Optimilaisten osaaminen sen yhteistyökumppaneiden käyttöön. Tiimiläiset tutustutuvat yritysten edustajiin sekä luovat tärkeitä henkilökohtaisia suhteita eri toimijoihin.

Tiimin toimikausi kestää vuoden ja sen näkyvimpiä vastuualueita tulee olemaan mm. Susirajaforumin järjestäminen. Jatkuva yhteistyö ja sen kehittäminen eri organisaatioiden kanssa tulee kuitenkin olemaan tärkein osa yrityssuhdetiimin vuotta.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai haluat lisätietoa, niin otathan yhteyttä yrityssuhde@optimiry.fi

Jäsenet:

Henri Rautio (yrityssuhdevastaava), Tommi Ristola (yrityssuhdevastaava), Lumi-Tuuli Lehtosaari, Saara Udd

Tapahtumatiimi

Tapahtumatiimi toimii tapahtumavastaavan rinnalla suunnitellen ja toteuttaen Optimin erilaisia tapahtumia, kuten Joensuun Haalaribileet, Joensuu Beer Pong Tournamentin, vuosijuhlien jälkeisen silliksen ja vappuviikon ohjelman. Tehtävään sitoudutaan vuodeksi.

Tapahtumatiimiläisenä saa uusia hienoja kokemuksia ja uusia kavereita. Tiimi tarjoaa erinomaisia verkostautumismahdollisuuksia, sillä osa tapahtumista järjestetään yhteistyössä toisten ainejärjestöjen kanssa ja lisäksi toimitaan paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Tiimissä opitaan hahmottamaan ja hallitsemaan laajoja kokonaisuuksia, ideoimaan ja järjestämään paljon erilaisia tapahtumia. Tapahtumatiimi on loistava tapa päästä mukaan Optimin toimintaan ja lisäksi tiimi toimii hyvänä ponnahduslautana hallitustyöskentelyyn. 

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai haluat lisätietoa, niin otathan yhteyttä Viliin. Viestiä voi laittaa niin Facebookissa kuin sähköpostilla osoitteeseen tapahtuma@optimiry.fi

Jäsenet:

Vili Haaranen (tapahtumavastaava), Lauriina Muikku, Iina Turunen, Jessika Kinnunen, Julianna Jalovaara, Hilla Huttu

Nesu-tiimi

Mikä NESU? 

NESU, eli Nordiska Ekonomie Studerandes Union, tuo kaikki Pohjoismaiden kylterit ja ekonomit yhteen sitsien, konferenssien yms. myötä. NESU siis tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden tutustua kylteriopiskelijoihin kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Puolivuosittain järjestettävät konferenssit eri NESU-kaupungeissa tutustuttavat sinut paikalliseen liike-elämään ja auttavat sinua luomaan tärkeitä verkostoja ympäri Pohjoismaita.

Lisätietoja NESUsta voit tiedustella osoitteesta nesu@optimiry.fi tai suoraan NESU-vastaavalta Siinalta, taikka tiimiläisiltä.

Jäsenet:

Siina Surakka (Nesu-vastaava), Matti Eloranta, Patrik Alaharjula, Tomas Tilli, Netta Konttinen, Karoliina Salminen, Martin Kock

Juhlatiimi

Juhlatiimissä suunnitellaan ja järjestetään Optimin vuoden suurinta ja näyttävintä juhlaa. Vuosijuhlilla juhlistamme rakkaan ainejärjestömme seitsemäntoista vuotista taivalta sen ansaitsemallaan tavalla loisteliaan iltapukujuhlan merkeissä. Tässä tiimissä saa käyttää koko luovan potentiaalinsa ja nähdä kädenjälkensä juhlissa. Tiimin toiminta tapahtuu pääasiallisesti ennen vuosijuhlia, joten myös tiimiläiset pääsevät nauttimaan juhlista muiden vieraiden tavoin. Vuosijuhlien lisäksi juhlatiimi järjestää myös syksyn suuren ja tyylikkään cocktailtilaisuuden.

Lisätietoja ja vastauksia kysymyksiin saa sähköpostilla osoitteesta juhla@optimiry.fi tai Heliltä vaikka Facebookista.

Jäsenet:

Heli Sorokin (juhlavastaava), Jenni Toivonen, Janna Peltonen, Iida Laasonen, Essi Mustalahti, Kaisla Tahvanainen

Sporttitiimi

Liikuntatoiminta on tärkeässä roolissa ainejärjestömme vapaa-ajan toiminnassa ja sen kehittämiseen eteenpäin on nyt päätetty tarttua voimakkaasti. Tavoitteenamme on tarjota kaikille Optimilaisille enemmän toimintaa ja tapahtumia liikunnan saralla ja kasvattaa osallistujamääriä vuoroillamme.

Sporttitiimin tarkoituksena on aktivoida ja kehittää Optimin liikuntatoimintaa eteenpäin huomioiden jäsenistöämme paremmin erilaisten liikuntamuotojen avulla. Sporttitiimissä suunnitellaan ja toteutetaan erilaisia liikuntatapahtumia Optimilaisille, sekä poikkitieteellisiä liikuntatapahtumia yli ainejärjestörajojen. Tavoitteenamme on saada kaikki Optimilaiset liikkeelle!

Lisätietoja ja kysymyksiä liikunta@optimiry.fi tai ota yhteyttä Kalleen Fb:ssä tai nykäise hihasta!

Jäsenet:

Kalle Järvinen (Liikuntatoimihenkilö), Jarkko Laulajainen, Aapo Jukola

Osavuosikatsauksen toimitus

Osavuosikatsauksen toimitus ”lehtitiimi” julkaisee neljä kertaa vuodessa Optimin omaa lehteä Osavuosikatsausta. Päätoimittaja ja tiimiläiset suunnittelevat ja luovat Optimin Osavuosikatsausta. Lehti ilmestyy kaksi kertaa keväällä ja kaksi kertaa syksyllä, joten lehtitiimin toimintakausi on koko vuosi. Vuonna 2019 Osavuosikatsauksen visuaalisen linjan ja laadukkuuden uudistaminen jatkuu.

Lisätietoa & Kysymyksiä? Ota yhteyttä: osavuosikatsaus@optimiry.fi / tai vaikka Facebookin kautta Aadalta.

Jäsenet:

Aada Mikkilä (päätoimittaja), Tinja Hyvönen, Roosa Piiroinen, Pinja Konttinen

Viestintätiimi

Optimin viestintätiimi on mukana luomassa optimin sisäistä sekä ulkoista viestintää. Teemme paljon töitä Optimin sosiaalisten medioiden ympärillä, sekä luomme graafista sisältöä tapahtumiin. Meitä voit myös nähdä tapahtumissa kuvaamassa, joten tule nykäisemään hihasta, jos haluat kuvaan.Ulkoisen viestinnän lisäksi olemme alkaneet kehittämään uudenlaista sisäisen viestinnän kanavaa, jotta voisimme kehittyä myös sisäisen viestinnän osa-alueella. Jos sinulla on jotain kysyttävää laita viestiä viestinta@optimiry.fi tai vaikka suoraan viestintävastaavalle Annille.

Jäsenet:

Anni Mustonen (viestintävastaava), Anni Kulju, Jannariina Nissinen

Kopo-tiimi

Kopotiimin ensisijaisena tehtävänä on antaa neuvoja koulutuspoliittisissa asioissa oman pääainesuuntauksensa näkökulmasta. Tiimi tukee ja auttaa kopon tehtävissä ja osallistuu yhdessä kopon kanssa laitoksen järjestämiin kokouksiin.

Jäsenet:

Netta Somero (Kopo), Joel Leppinen