Excursiot

Monille jäsenille se ehdoton ykkösjuttu ovat Optimin järjestämät excursiot eli yritysvierailut, joita teemme sekä paikallisesti Joensuussa että myös kauemmas.

Paikallisella tasolla opintovierailuilla tarjoamme yhteistyö-kumppaneillemme mahdollisuutta näyttää vieraanvaraisuutensa lisäksi myös osaamistaan. Varsinkin moni muualta paikkakunnalle saapunut opiskelijamme on sisäistänyt yritysvierailuiden kautta maakunnassa majailevan potentiaalin sekä työmarkkinoiden laajuuden.Vuosittain pyrimme järjestämään excursiot pääyhteistyö-kumppaniemme kanssa. Pääyhteistyökumppaneinamme toimivat OP, Joensuun Ilona, Abloy, EY, Joensuun tilintarkastus, Kekäle ja Broman Group. Kiinnostuksen löytyessä mahdollistamme myös excursiot muihin paikkakunnan yrityksiin. Vuosittaiset excursiot luovat Optimin ja Joensuun yritysten kanssa vuorovaikutteista kokemusta ja on saanut aikaan muutaman kesätyöpaikan opiskelijoillemme!

Kerran vuodessa, yleensä loppusyksystä, Optimi järjestää excursion ulkomaille. Optimilla on ollut vuosien saatossa delegaatio niin Tukholmassa kuin Frankfurtissakin. Excursiolla voi ottaa esimakua jo tulevasta työelämästä, sillä ekonomin työhönhän kuuluu olennaisesti ulkomailla vierailu. Kaikenkaikkiaan vuosittaiset ulkomaanreissut ovat synnyttäneet ikimuistoisia kokemuksia niin hyödyllisesti kuin vähemmän hyödyllisestikin.Tervetuloa ottamaan ilo irti Optimin excursioista!